Nu får du upp till 25% rabatt på alla våra pendlarkort!

Även fast sommaren inte är slut så kan det vara bra att förbereda sig lite inför hösten. Just nu får du upp till 25% rabatt när du köper ett årskort, halvårskort, månadskort eller 10-klippkort! Våra pendlarkort finns i biljettklasserna FLEX och 1 KLASS PLUS och är perfekta för dig som reser ofta.

Beställning görs genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret.

Erbjudandet gäller t.o.m 15 september 2019.