App för iOS & Android

Vi har nu lanserat en ny version av vår app, som gör det enklare för dig att boka. Du hittar den i Appstore och Google Play store.

Här kan du ladda ner appen för iOS på App Store

Här kan du ladda ner appen för Android på Google Play

Om du fortfarande har kvar den gamla appen på din telefon ber vi dig radera denna och ladda ner den nya versionen. Den nya appen har idag samma funktioner som vår hemsida, och vi räknar med att släppa en ännu bättre version av appen under våren!