för alla behov

I alla våra biljetter ingår första klassens stol.

Det som skiljer är alltså inte hur eller var du sitter.

fix

Vår billigaste biljett, framtagen för dig som vet exakt när och hur du vill resa och där priset är den viktigaste faktorn.

wifi
Gratis internet ombord

flex

En biljett för dig som vill kunna vara flexibel i ditt resande. Boka om till avgången före eller efter ordinarie avgång utan extra kostnad, eller avboka biljetten och få pengarna tillbaka. Perfekt för dig som reser i tjänsten.

wifi
Gratis internet ombord
välj plats
Välj var på tåget du ska sitta
återbetalningsbar
Kan återbetalas om dina planer skulle ändras.
byt tåg samma dag
Kan ombokas till avgången efter eller före ordinarie avgång (gäller i mån av plats).

1 klass plus

Biljetten för dig som vill ha allt vi har att erbjuda. Möjligheten att utan kostnad boka om till avgången före eller efter ordinarie avgång, eller avboka biljetten och få pengarna tillbaka. Gratis kaffe och te som serveras vid din sittplats under hela din resa. Vi bjuder även på en måltid som serveras vid din sittplats, tillsammans med en dagstidning. Som 1 KLASS PLUS-resenär får du en lugn resa och en sittplats med arbetsro.

wifi
Gratis internet ombord
välj plats
Välj var på tåget du ska sitta
servering
Mat & dryck serveras till din plats
återbetalningsbar
Kan återbetalas om dina planer skulle ändras
måltid
En måltid (mat + dryck) ingår.
dagstidning
Aktuell dagstidning för avkopplande läsning erbjuds mån-lör (ej röda dagar).
byt tåg samma dag
Kan ombokas till avgången före eller efter ordinarie avgång (gäller i mån av plats).
extra eget säte
Sitt i lugn och ro, boka sätet bredvid dig gratis.