NYTT BOKNINGSSYSTEM

MTR Express har avbrutit samarbetet med en IT-leverantör på grund av en tvist och vi har därför tvingats byta bokningssystem med mycket kort varsel. Till en början är det några funktioner som tyvärr saknas, men på sikt kommer den nya bokningsplattformen att utvecklas och innebära förbättringar.

Det här behöver du som resenär veta:

• MTR Express nås genom den nya adressen mtrexpress.travel, här bokar du från och med idag alla dina resor.  På mtrexpress.se går det just nu inte att boka resor. Biljetter kan också köpas ombord
  • MTR Express har släppt en ny app som finns på App store och Google play. Vi ber app-användare att radera den gamla appen och ladda ned den nya.
  • club Xpress poäng ges som vanligt men det går inte att logga in på sin profil. Poäng tilldelas för genomförda resor i efterhand så länge epostadressen i bokningen överensstämmer med den i club Xpress-profilen. Just nu går det inte att registrera sig som ny medlem
  • Bokning av ledsagning kan till en början endast bokas genom direkt kontakt med MTR Express kundservice på kundservice@mtrexpress.travel

För frågor kontakta oss genom chatten på vår hemsida mtrexpress.travel, genom MTR Express sida på Facebook, via telefon på 08-580 971 66 eller genom detta formuläret. Vi finns tillgängliga alla dagar 09.00-17.00.

Vår kunder är det viktigaste för oss och vårt mål är alltid att erbjuda våra resenärer den bästa servicen vi kan. Vi beklagar de besvär detta orsakar våra kunder och jobbar hårt för att lösa alla problem så snabbt som möjligt.

MTR Express