Just nu finns inte möjligheten att välja säte på mtrexpress.travel, men alla resenärer får en sittplats. Efter bokning skickas bekräftelse med tilldelad plats per email och SMS. Bokningar med flera personer i samma bokning får säten bredvid varandra i mån av plats. I 1 KLASS PLUS tilldelas ledigt säte bredvid för ensamresande resenärer, för två eller fler resenärer ges inte ledigt säte bredvid.

Vi jobbar på att få val av säte på plats så snart som möjligt.