AV- OCH OMBOKA RESA

Ibland händer något oförutsett som gör att man behöver boka om eller eventuellt avboka sin resa helt. Reser du på en FLEX eller 1 KLASS PLUS biljett kan du genom att klicka på knappen Hantera bokning i din bokningsbekräftelse, avboka eller boka om till en närliggande avgång helt utan extra kostnad.

Reser du på en FIX biljett så är biljetten inte av- eller ombokningsbar.

Vid frågor välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@mtrexpress.travel.

Har du bokat din resa via en resebyrå hanteras din av- och ombokning av din resebyrå.

För mer information se Resevillkor.

Hittade du inte svaret på det du undrar?

Prova att titta bland andra frågor och svar eller kontakta vår kundservice.

Gå till Frågor och Support Kontakta kundservice