AV- OCH OMBOKA RESA

Ibland händer något oförutsett som gör att man behöver boka om eller eventuellt avboka sin resa helt. Reser du på en FLEX eller 1 KLASS PLUS biljett kan du genom att klicka på knappen Hantera bokning i din bokningsbekräftelse, avboka eller boka om till en närliggande avgång helt utan extra kostnad. Detta gäller endast bokningar gjorda från och med 11 april 2019.

Reser du på en FIX biljett så är biljetten inte av- eller ombokningsbar.

Har du bokat din resa innan den 11 april 2019 behöver du kontakta vår kundservice för hjälp med av- och ombokning på kundservice@mtrexpress.travel. Har du bokat din resa via en resebyrå hanteras din av- och ombokning av din resebyrå.

För mer information se Resevillkor.